Winkelwagen
Swiss Clinic Magazine

Waarom Dry Masking de grootste trend van nu is

Waarom Dry Masking de grootste trend van nu is

Laat ons u voorstellen aan de revolutionaire Dry Sheet Mask. Ja, je leest het goed - het masker is helemaal droog en zelfs effectiever dan een nat masker! Aangezien de Dry Mask watervrij is, is het zeer actief, hoef je niet af te spoelen en kan je je vrij bewegen als je het masker draagt.

In tegenstelling tot typische vochtige sheet maskers, gebruiken de droge maskers een transparant afgiftesysteem dat de micro-penetratie van de maskers 87% actieve ingrediënten mogelijk maakt. Traditionele natte gezichtsmaskers zijn meestal gemaakt van 85% water, met slechts vijf tot zeven actieve ingrediënten die meestal op het oppervlak van de huid blijven.

In plaats van gedrenkt te worden in het serum, worden de actieve ingrediënten van het droog masker op het textiel gedrukt om ze nog effectiever te maken. Het masker werkt met vochtigheid, temperatuur, pH en natuurlijke lichaamsbewegingen om de diffusie van de ingrediënten te activeren, die de huid binnen een periode van maximaal acht uur binnendringt. Het bevat ook vitaminen, voedende oliën en is ontwikkeld om rimpels glad te strijken, de huid te verjongen en het gehydrateerd te laten, met een gezonde glans.

Het laat u niet alleen met een ongelooflijke gloed achter, het is ook super eenvoudig te gebruiken. Ideaal voor multitasking tijdens het typen op het werk, koffie maken, e-mails controleren in de ochtend of zelfs tijdens de vlucht, om aan te komen met een glanzende, gehydrateerde huid!

Hand- en Face Dry Mask (elk masker kan tot 3 keer worden gebruikt!)

1. Vouw de Dry Mask open en plaats de roze zijde op de gereinigde huid

2. Plaats de bovenste en onderste haken over de oren/vingers en plaats ze op de huid

3. Laat het gedurende 15 minuten intrekken en masseer het masker voorzichtig om de actieve ingrediënten te activeren

4. Verwijder het masker van uw gezicht of handen

5. Stop het masker terug in het pakket zodat u het opnieuw kunt gebruiken

Laat geen rommel achter - is gemakkelijk te gebruiken - geeft je een ongelooflijke glans

Probeer het ook:

Face Dry Mask

Hand Dry Mask

Bedankt!