Winkelwagen

Algemeen

Bedrijfsinformatie

Swiss Clinic AB
Broekdijk West 18
3621LV Breukelen
The Netherlands
Phone: +44 (0) 208 068 0451
Email: info@swissclinic.nl

Kan ik met jullie samenwerken?

We zijn altijd op zoek naar partners die onze visie en passie delen voor effectieve schoonheidsproducten en -behandelingen. Als je denkt dat we een goede match zouden kunnen zijn, stuur dan een mail naar info@swissclinic.nl.

Wat is uniek aan Swiss Clinic?

Sinds de oprichting, heeft Swiss Clinic niche producten ontwikkeld en verkocht die effectief zijn gebleken. Het gemeenschapelijke kenmerk van deze producten is dat ze een blijvend effect hebben op de schoonheid van onze klanten, in tegenstellng tot make-up. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande deskundigen uit de hele wereld en een toegewijd team in Zwitserland, waar de sleutelwoorden kwaliteit, innovatie, prestatie en veiligheid zijn.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen het recht zou moeten hebben om gezond te zijn en om zich mooi te voelen. Daarom streven we ernaar om de meest effectieve tools, ingrediënten en behandelingen te bieden die beschikbaar zijn om innerlijke en uiterlijke schoonheid te maximaliseren. We willen dat mensen hun natuurlijke schoonheid kunnen verbeteren, in alle rust in hun eigen huis.

Wat is Swiss Clinic?

Swiss Clinic ontwikkelt, verkoopt en distribueert schoonheidsproducten en -behandelingen binnen het premiumsegment die innovatief en gemakkelijk in het gebruik zijn en die langdurige resultaten opleveren. Swiss Clinic combineert oude tradities in schoonheid met de state-of-the-art bewezen wetenschap in cosmetica. Met producten die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten, helpen we onze klanten hun schoonheid te maximaliseren en bieden ze deze eenvoudig en gemakkelijk aan via een online winkel voor thuisbezorging.